Project Bomen kappen met de verreiker
Bekijk het project
Project Aanleggen van nieuwe tuin te Ter Apel
Bekijk het project

Advies en ontwerp

Vergroot de foto

Uw tuinwensen centraal

Ben’s Boom en Tuin staat altijd voor u klaar voor onderhoudsadvies, complete renovaties of de aanleg van een geheel nieuwe tuin. Bij het tuinontwerp houden we rekening met uw wensen en ideeën. Uiteraard geven wij ook advies over eventuele bodemverbetering en het soort beplanting voor desbetreffende grondsoorten.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Onze hovenier komt vrijblijvend bij u langs voor een schetsontwerp en kostenraming. Vervolgens krijgt u een tuinontwerp en beplantingsplan. Uiteindelijk kunnen de ervaren hoveniers van Ben’s Boom en Tuin het definitieve ontwerp voor u uitwerken. U kunt er echter ook voor kiezen om alleen het ontwerp en de beplanting van ons af te nemen.

We kunnen in ieder jaargetijde snel aan de slag en onze beplanting is doorgaans binnen een week leverbaar. Bovendien geven wij garantie op de beplanting die door ons geleverd en geplant is en desgewenst kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van beplanting.

Ben’s Boom en Tuin geeft u jarenlang tuinplezier: “Hetgeen wij voor u verzorgen, moet goed voor elkaar en vooral netjes zijn!”, aldus Ben Bentlage van Ben’s Boom en Tuin.