Project Bomen kappen met de verreiker
Bekijk het project
Project Aanleggen van nieuwe tuin te Ter Apel
Bekijk het project

Aanleg / onderhoud

Vergroot de foto

Aanleg
Uw ideale partner bij tuinaanleg, Ben’s Boom en Tuin, heeft aandacht voor detail. De ontwerpers hebben oog voor trends en stemmen deze af op uw wensen. Ben’s Boom en Tuin verzorgt op basis van uw wensen een tuin die bij u past.

Ben’s Boom en Tuin gebruikt goede materialen en planten, zodat u jarenlang plezier beleeft aan uw aangelegde tuin. Ben’s Boom en Tuin verzorgt:

- beplanting, bomen en heesters uit eigen kwekerij
- compost, tuinturf en teelaarde
- grondwerk en graafwerkzaamheden
- het leveren en aanleggen van sierbestrating (ook trendy natuursteentegels)
- pergola’s en schuttingen
- vijvers, waterornamenten en tuinhekken

Voor de aanleg of renovatie van uw tuin hoeft u niet te wachten tot het voor- of najaar, want dit kan op vrijwel ieder moment van het jaar. De vakmannen van Ben’s Boom en Tuin nemen u veel werk uit handen en leveren u op korte termijn een complete tuin.

Onderhoud
Voor een tuin is goed onderhoud noodzakelijk. Ben’s Boom en tuin kan dit vakkundig voor u uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld met een onderhoudscontract voor een wekelijkse onderhoudsbeurt, een voorjaars- en/of najaarsbeurt of alleen voor het snoeien van hagen in de zomer of evt. najaar en het maaien van gazons. Ook tijdens uw vakantie onderhouden wij uw tuin met alle plezier.
 
Vanzelfsprekend leveren wij bij onze onderhoudswerkzaamheden een prachtig en opgeruimd resultaat. Wij werken het afval altijd weg en laten de werkplek keurig achter.